Perustajat

WillTri ry:n perustajina ovat toimineet Joni, Jukka, Sanni, Elisa ja Nuppu. Olemme kaikki nuoria ja monipuolisia urheilunharrastajia eri kokemuksella. Tavoitteemme oli perustaa triathlon- ja urheiluseura joka panostaa sekä oman toimintansa kehittämiseen, että lajikohtaisen tietouden ja harrastajamäärien kasvattamiseen. 
Tässä lyhyet kuvakset perustajista:

Joni Niemi
Terve! Olen yrittäjä Luumäeltä, joka harrastaa triathlonin lisäksi metsästystä. Jos tarpeeksi uskoo ja haluaa, voi saavuttaa omat unelmansa. Itse aloitin triathlon-harrastuksen vuoden 2013-14 vuodenvaihteessa perinteisen vedonlyönnin kautta: Jos muut niin kyllä minäkin yhden Ironmanin vedän. Ei mies tiennyt mitä lupasi, kun urheilutausta oli täysin nolla. Vaikka harjoittelu on raskasta, olen saanut tämän lajin myötä todella paljon sellaista mitä en kuvitellut: uusia ystäviä, kokemuksia, henkeäsalpaavia tunteita ja mikä tärkeintä hyvän fyysisen kunnon joka kantaa myös arjessa. Tervetuloa mukaan oli tasosi mikä vaan. Meidän joukossa tunnet varmasti kuuluvasi "WillTrin:n perheeseen".

Jukka Kupiainen
Moi! Olen Kupiaisen Jukka ja olen totaalisen hurahtanut triathloniin, koska sen mentaalinen haastavuus on jotain omaa luokkaansa. Tykkään testata mentaalista ja fyysistä kestävyyttäni ja tämä kuljettaa mitä erilaisempiin kokemuksiin ja haasteisiin. Tavoitteena minulla on olla 100% potentiaalistani. Minulla on 1 tason triathlonvalmentajakoulutus, joten autan mielelläni jos tulee jotain kysyttävää harjoitteluun liittyen.

Sanni Karhu
Olen ollut useita vuosia kiinnostunut triathlonista mutta vasta lopetettuani kilpasoudun ja osallistuttuani triathlonkurssille Australiassa, tämä harrastus todenteolla alkoi. Pidän todella paljon kilpailemisesta ja sen takia jaksan tehdä pitkiäkin harjoitusviikkoja kun tavoite siintää edessäpäin. Tällä hetkellä tuo tavoite on Ironman 70.3 eli ns. puolimatka. Triathlonissa minua kiehtoo erityisesti lajin monipuolisuus, haastavuus ja vaikka se onkin yksilölaji niin olen saanut todella upeita ystäviä lajin parista ja mikä parasta - on hienoa treenata yhdessä. Haluan kannustaa kaikkia jotka ovat triathlonista kiinnostuneita rohkeasti kokeilemaan lajia - paras palkinto on kun saa onnistumisen elämyksiä ja oppii uutta. 

Elisa Vauhkonen

Moikka! WillTri edustaa minulle liikunnan iloa ja itsensä voittamista hyvien ystävien tukemana. Tällä hetkellä omat tavoitteeni urheilussa löytyvät crossfit:n saralla, haluan nähdä kuinka hyväksi voin kehittyä. Mutta minunkin ensimmäinen triathlon koittaa vielä! Ja kun sen aika koittaa, tiedän että tässä porukassa riittää intoa tsempata kaveri harrastuksen aloituksesta maaliviivalle asti :)


Nuppu Zeitlin

Moro! Liikunta on minulle iso osa elämää, niin työni kuin harrastuksienkin puolesta. Olen monen lajin ”sekakäyttäjä” ja triathlonissa minua viehättää juurikin lajin monipuolisuus. Kilpailuvietti on edelleen kova ja sitä on tullut kilpailtua useissa eri lajeissa vuosien varrella. Triathlonissa tavoitteeni on itseni voittaminen ja hyvällä fiiliksellä treenaaminen. No, myönnettäköön, että kyllähän se kuningatarmatkakin siellä ajatuksissa nyt pyörii... ”Everything is possible if you just believe”!