Valmennus ja ohjaus

Seura järjestää yhteisharjoituksia niin uinnin, pyöräilyn, juoksun kuin myös kehonhuollon osalta. Näihin harjoituksiin kaikki seuran jäsenet ovat tervetulleita. Seuran järjestämistä pyöräily- ja juoksuharjoituksista ilmoitetaan etukäteen vauhtiryhmät tai keskinopeudet. Näin jäsenet voivat hakeutua omaan, itselle sopivaan vauhtiseuraan.

Varsinaisia henkilökohtaisia harjoitusohjelmia seura ei tarjoa jäsenilleen. Seuralla on tällä hetkellä kaksi Triathlonliiton kouluttamaa, Triathlontason 1 valmentaa, jotka ovat sitoutuneet seuratyöhön. Tämä tarkoittaa, että he ovat mukana ohjaamassa ja vetämässä seuran järjestämiä harjoituksia sekä vastaavat myös jäsenten kysymyksiin harjoitteluun liittyen.

Mikäli olet kiinnostunut laajemmasta ja tavoitteellisemmasta harjoittelusta on alle kerätty muutamia linkkejä, joista voi etsiä tietoa harjoitusohjelmista. Linkkien takaa löytyy niin ilmaisia kuin myös maksullisia harjoitusohjelmia eri kilpailumatkoille. Lisäksi voit henkilökohtaisesti olla yhteydessä seurassa toimiviin valmentajiin ja kysyä heidän resurssejaan.

Linkit:

Seurassa toimivat Tason 1 Triathlonvalmentajat:

  • Joni Niemi
  • Jukka Kupiainen